Links van verwante websites

Plum Village

Het meditatiecentrum in Frankrijk waar Thich Nhāt Hanh woont en waar jaarlijks vele grote internationale retraites worden georganiseerd.

 

Stichting Leven in Aandacht

De stichting die in Nederland het werk van Thich Nhāt Hanh ondersteunt.

 

European Institute of Applied Buddhism

Cursuscentrum waar oefeningen worden aangereikt die zich richten op het concreet toepassen van de Boeddhistische leer in alle aspecten van ons dagelijks leven.

 

Mediteren Den Bosch

De sangha in Den Bosch komt om de week op donderdagavond van 20.00 uur tot ca. 21.30 uur bij elkaar. Welkom!

 

Mediteren in Diemen

De sangha in Diemen voor mensen uit Amsterdam-Oost en Diemen waar ook iedereen welkom is. Iedere maandagavond van 20.00 uur tot ca. 21.30 uur.

 

Mediteren aan Boord

Retraiteweken en -weekenden aan boord van een comfortabele klipper op het IJsselmeer en wanneer mogelijk de Waddenzee in bewuste aandacht en stilte.

 

ConflictPreventie

Wanneer er een conflict dreigt of je met een conflict zit dan is er een andere - op boeddhistische principes geënte - manier om daar mee om te gaan. waarbij partijen zoveel mogelijk ongeschonden uit het traject komen.

 

Mind Only

De website van zenleraar Cuong Lu die 16 jaar als monnik in Plum Village woonde. Cuong geeft interessante lezingen en retraites. Ook kun je een opleiding boeddhistische psychologie en filosofie volgen.

 

Een eigen website

Als je via deze website zelf een website wil maken dan krijgen we een bonus die we gebruiken om deze site te onderhouden.

 

Links

Het is mogelijk dat ook jouw website hier komt te staan.

 

We hebben hiervoor twee voorwaarden. Je mediteert regelmatig met ons en je plaatst een link op jouw website naar onze website.