Praktisch

Aanmelden

Is noodzakelijk wanneer je komt. Geef je ruim op tijd op, echter niet meer dan vier dagen voor een meditatie-avond.

 

Geef bij het aanmelden svp ook je telefoonnummer op dan kunnen we je berichten wanneer een avond om welke reden dan ook niet door kan gaan. Lees de hele website svp goed door.

Tijd

De meditatieavond begint om 20.00 en duurt tot ca. 21.30 uur. 

De deur is open vanaf 19.45 uur, we zijn dan in stilte. 

Zorg er svp voor dat je er uiterlijk om 19.55 uur bent, dat is fijn voor jou en voor de andere deelnemers. In het voorportaal kun je bij de kapstok je schoenen uit doen. Daar is ook de wc. Na 20.00 uur kun je niet meer binnenkomen.

Aan het eind van de mediatie-avond kunnen we nog even uitwisselen over de avond maar zijn we zo veel mogelijk in stilte, zo neem je de energie van de avond met je mee.

Locatie

We mediteren in de prachtige meditatieruimte van Equilibrium achter de 
Eemnesserweg 29
, hartje Baarn, naast het parkeerterrein. De ingang is aan de linkerkant in het doodlopende straatje.  Een kaart vind je hier.

Kussentjes, bankjes, stoelen

Neem je eigen kussentje, bankje of stoel mee zodat je comfortabel kunt zitten. Yogamatjes als ondergrond zijn aanwezig.

Bijdrage

De bijdrage per avond is 5 euro. Hiervan betalen we de huur, publiciteit en het onderhoud van de website en de nieuwsbrief. Als er geld over is doneren we dat in overleg aan een goed doel in Baarn.

Vragen

Wanneer je vragen hebt of meer specifieke informatie wilt aarzel dan niet een email te sturen. Je kunt ook even bellen of appen met Resa: 0652053703.

WhatsApp

We gebruiken een WhatsApp-groep voor mensen die regelmatig komen mediteren. Gebruik de app niet voor onnodige berichten of om (een activiteit van) jezelf te promoten. Aanmelden voor de WhatsApp groep kan rechts bovenaan in het menu op iedere pagina.

Bibliotheek

Iedere avond zijn er boeken van Thich Nhat Hanh gratis te leen. Geef svp op de lijst die erbij ligt aan wanneer je een boek meeneemt. Houd het boek niet langer dan 4 weken bij je zodat ook anderen het kunnen lenen.

Vakantie

In de zomermaanden en rond kerst en nieuwjaar zijn er geen sangha-avonden. De data van de meditatieavonden staan rechts op de website.